^
Zoekresultaten

Contact en openingstijden

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Telefonisch te bereiken van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Contact gegevens:
Ulgersmaweg 42
9731BV Groningen
Tel: 050 - 853 64 39
E-mail: info@stadsweg.nl

Kvk: 61510734
Btw-nummer: NL854372842B01

Op de kaart

 

Historie

Stadsweg Zorg Op Maat is een VOF welke in 2014 is opgericht door Carina Douwes-Ipema en Marcel Douwes. In eerste instantie was het doel om een boerderij te betrekken aan de Groningse Stadsweg. Hieraan werd de bedrijfsnaam gekoppeld. Dit project bleek uiteindelijk niet haalbaar en werd er razendsnel geschakeld. Het pand van Woeff Lifestyle kwam in het voorjaar van 2015 vrij, welke een uitstekende locatie bleek voor dagbesteding. Een van de woonhuizen op het erf bleek uitermate geschikt als beschermd wonen locatie en ook dit werd gerealiseerd. In augustus 2015 werd Stadsweg dagbesteding feestelijk geopend door de eigenaren.

 

Missie

Stadsweg biedt zorg aan mensen met een beperking of mensen die vast lopen in het dagelijkse leven op verschillende leefgebieden in Groningen en omstreken. We bieden maatwerkondersteuning aan volwassenen en ouderen . Wij staan voor een laagdrempelige, duidelijke en open benadering, waarbij wederzijds vertrouwen erg belangrijk is. Medewerkers van Stadsweg zijn mensenkenners en daar zijn ze trots op. Zij zijn geschoold en gespecialiseerd in het omgaan met de doelgroepen.

 

Visie

Stadsweg is een innoverende en regionaal ondernemende organisatie. Met hoogwaardige, eigentijdse kennis draagt Stadsweg bij aan het ontluiken van talent en eigen kracht in het omgaan met beperkingen en psychische klachten. zodat er weer groei mogelijk is van de persoon op weg naar zelfstandig functioneren in bijvoorbeeld school, werk en vrije tijd.

Ons doel is het verbeteren van het welzijn van onze cliënten. Als professionals in de zorg zijn we betrokken, beschikbaar en betrouwbaar. ‘De mens en zijn verhaal’ dus maatwerkondersteuning is ons uitgangspunt. Hier geven we betekenis aan door ons te richten op vier doelen:

  • Het versterken van autonomie (eigen regie)
  • Het vergroten van persoonlijk functioneren
  • Het vergroten van maatschappelijk participeren
  • Het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Stadsweg streeft naar een solide verankering in de wijk- en gebiedsteams in Groningen en omstreken.  Omdat we geloven in kleinschalige zorg, zijn we actief in de wijken en zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. Onze medewerkers in ons team zijn de sleutel voor het succes van onze organisatie. Ze zijn klantgericht en staan altijd voor onze cliënten klaar.

 

DOCUMENTEN